Praktisk info

Priser

 

COACHING

1 session.............................................400 kr.

3 sessioner........................................1000 kr.

OBS! Ved køb af 3 sessioner gives 200 kr. i rabat.

 

VEGATEST TILBUD!

Da jeg er under oplæring som Vegatester koster testen pt. kun 200 kr.

 

Betaling kan desværre ikke ske med Dankort, så husk kontanter eller MobilePay.

 

 

 

Om Lise

 

Jeg hedder Lise Rasmussen, er 58 år gammel og bor i Vejle. Jeg har arbejdet som administrativ medarbejder i såvel private som offentlige virksomheder i over 30 år.

Jeg har fra 2003 til 2006 taget en uddannelse som heilpraktiker på Naturheilschule ’81 i Odense. Uddannelsen til heilpraktiker er en tværfaglig uddannelse til alternativ behandler, der lever op til de krav, der stilles til de tyske heilpraktikere. Uddannelsen blev afsluttet med eksamen i Tyskland, hvor en amtslæge samt en anden læge med mange års alternativ erfaring eksaminerede.

Fra 2009-2012 har jeg dels taget et kursus i selvudvikling og en uddannelse til ID Lifecoach hos ID Academy i Silkeborg. Uddannelsen til ID Lifecoach sætter fokus på at hjælpe mennesker med at finde indre svar, at opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer både i det professionelle og private liv. Ole Vadum Dahl, der har grundlagt uddannelsen til ID Lifecoach, mener, at life coaching selvfølgelig skal omfatte de eksistentielle aspekter af livet, som jo netop er at forholde sig til selve meningen med livet og vores inderste oplevelse af liv og identitet.

 

Fra 2014-2015 har jeg taget en uddannelse som RelationsCoach hos SkyggeKompagniet. Uddannelsen har primært haft fokus på at coache andre til at skabe fredfyldte relationer i deres liv - til både sig selv og andre.

 

I 2016 er jeg påbegyndt en uddannelse til vegatester. På uddannelsen lærer jeg at måle kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer. Desuden lærer jeg at måle, hvilken naturmedicin der kan igangsætte en udrensning af kroppen og genskabe den oprindelige balance.

Jo ældre jeg er blevet, jo mere optaget er jeg blevet af livets mysterium. Hvad er det, der gør, at vi lige netop er blevet dem, vi er, og hvorfor udvikler livet sig så forskelligt for os hver især, selv om vi måske synes, at vi havde det samme udgangspunkt?

Jeg er styret af en tor nysgerrighed på livet samt et ønske om at kunne påvirke livet i en positiv retning. Derfor har jeg taget en uddannelse først som heilpraktiker – der fokuserer meget på den fysiske krop – og efterfølgende som life-coach, da jeg undervejs er blevet mere og mere opmærksom på, hvor meget vore tanker betyder for vores sundhed.

Klinik for life coaching og heilpraktik

v. Lise Rasmussen

Kirsebærstræde 4

7100 Vejle

 

Telefon 2857 0802

mail@sundbalance.net

 

Find vej

Klik her og find vej via Krak

 

 

Samarbejdspartnere

Randers:

Relations- og lifecoach Pia Værum

www.piavaerum.dk

Aarhus:

Relations- og lifecoach Dorthe Bransholm

tlf. 2992 7237

 

Sund Balance v. Lise Rasmussen · Kirsebærstræde 4 · 7100 Vejle · Telefon 2857 0802 · mail@sundbalance.net

 

Copyright © All Rights Reserved